Ja, als je een account hebt en kiest voor de gasten-checkout optie, kunnen alle bestellingen die je plaatst gekoppeld worden aan je bestaande account als je hetzelfde e-mailadres gebruikt. Dit betekent dat, ook al gebruik je de gasten-checkout, de bestellingen nog steeds aan je account worden toegewezen, zodat je ze gemakkelijk kunt openen en je bestelgeschiedenis kunt bekijken.