Ja, om du har ett konto och väljer alternativet för gästutcheckning kan alla beställningar du gör kopplas till ditt befintliga konto om du använder samma e-postadress. Detta innebär att även om du använder gästutcheckning kommer beställningarna fortfarande att tilldelas ditt konto, vilket gör att du smidigt kan komma åt dem och se din orderhistorik.